گروه طراحی داخلی و معماری نبیکو

تازه های معماری › طراحی  

طراحی آمفی تئاتر با ساختار چوبی

۱۳۹۵/۴/۲۰
استودیو معماران بریتانیایی آمفی تئاتری طراحی کردند که ساخت و ساز آن به مدت 2 سال به طول انجامید. این آمفی تئاتر به خانه کوچک اپرا و یک صحنه نمایش تبدیل شده است، که دارای 388 صندلی و ظرفیت می باشد. سالن چوبی با فرم دایره ای شکل پذیرای مهمانان بسیاری می باشد و تهویه ای غول پیکر روی سقف قرار گرفته تا جریان هوای مناسبی را برای بازدیدکنندگان ایجاد نماید.
این سازه به شکل یک فضای گرم و جادویی در پارک ساحلی نمایان می شود، به طوری که دور ساختمان با چوب های بابمو به طول 12 متر محصور شده است. در واقع هدف از ساخت این پروژه، تقویت ارتباطات فرهنگی در منطقه بوده است.
معماری :  Studio Andrew Todd
موقعیت :  Pas-de-Calais, France
سال : 2016

منبع : archdaily
1(16) 2(12) 3(15) 4(14) 5(14) 6(12) 7(13) 8(12) 9(10) 10(13) 11(12)
ثبت دیدگاه
لطفا برای درج دیدگاه خود فرم زیر را تکمیل نمایید.
نام:
پست الکترونیک:
تلفن همراه:
متن دیدگاه:
لطفا عدد مقابل را در
فرم روبرو وارد کنید:
Visual CAPTCHA





بازگشت به طراحی

معماری,طراحی,مشاوره,معماری داخلی,دکوراسیون,اسکیس,